Seksuele opvoeding

Seksuele opvoeding,
 Wij hebben allemaal seksuele opvoeding gehad maar als je ouder wordt merk je wel eens dat je nog niet alles weet, tenminste zo heb ik dat ervaren, bij mijn laatste lieve vriendin heb ik het nodige geleerd al spelenderwijs,  het draaide om billenkoek en ook zij heeft veel geleerd, samen hebben we een hoop ontdekt, ik ontdekte dat vrouwen ook fantasieën hebben die ze wel eens waar willen maken mits met de juiste persoon en in de juiste setting, vertrouwen en veiligheid zijn dan een must.
Zij wilde eens over de knie genomen worden en stevig en streng aangepakt worden door mij en ik kon haar wens vervullen,  en heb haar fantasie waargemaakt!

Voorzichtig ontdekten wij meer bij elkaar en ontdekte ik dat vrouwen zelfs als ze ouder zij ook wel terdege een opwindende sekspartner kunnen zijn, ik vroeg nog netjes mag ik jou intiem aanraken en hoorde , ja graag, en ontdekte haar meest gevoelige plekjes waarbij ik haar naar een hoogtepunt kon masseren  na een gedegen pak op haar blote kont te hebben gegeven en merkte dat zij snel en hevig klaar kon komen.

Ook ontdekte ik hoe je met een elektrische tandenborstel eenvoudig tot een orgasme kan komen, ik zou zeggen doe er je voordeel mee!
Dat vrouwen Ook kunnen spuiten wist ik tot dan toe niet en ik was heel verbaasd toen ik het meemaakte!
Spelen en uitdagen zijn een heerlijk voorspel, daag je mij uit Dan weet je dagje een pak op je billen zal krijgen een-wat een goed pak op je blote komt jou in de juiste stemming brengt door endorfines!
Zo gaat het spel en menige vrouw zal er intens van genieten!
dit soort dingen leer je niet met een seksuele voorlichting thuis of op school en ontdek je samen of met de juiste partner!

Reacties

Popuair

spanking en corona!

Spanking, wel of niet?