De nieuwe directrice.

Andrea was aangenomen voor de vroegtijdig met pensioen gestuurde directeur van de Andrew Johnson School maar vooral om orde op zaken te stellen vanwege de erg droevige resultaten en zij zou zelfs oudere collega’s mogelijk moeten ontslaan of zorgen dat zij hun resultaten drastisch verbeterden iets wat moeilijk was in de praktijk wist ze en dus had zij alle dossiers doorgenomen voor ze aan de slag ging.
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\verhalen\teacher learns a lesson\Amelia-3.jpg
Als eerste riep ze Amalia bij zich die Engelse les gaf en wees haar op haar slechte resultaten:
“jou leerlingen presteren veelal onder de maat en dat elk jaar weer en dus ligt het aan jou inzet Amalia en ik heb twee opties of ik ontsla jou vanwege ondermaats functioneren of jij verbeterd jou resultaten drastisch”
Amalia keek haar nieuwe bazin aan, ze schrok heel erg, ontslag of verbeteren maar hoe dan?
“ik weet niet wat u bedoeld en ontslag hoe kan dat nou?”
Andrea glimlachte “reorganisatie Amalia wat dacht je daarvan en dan sta jij bovenaan de lijst om er uit te vliegen!” legde Andrea uit en keek Amalia aan.
“maar wat moet ik dan hier is nergens ergens in de buurt een school en dan…”Amalia leek volkomen van haar stuk.
“de andere keuze is jou gedrag en functioneren aan te passen” zei Andrea streng en stond op en keek Amalia vernietigend aan.

“ik heb een voorstel voor jou, jij gaat onder mijn bezielende leiding leren opnieuw les te geven, orde in de klas leren te bewaren en lukt je dat niet dan krijg jij van mij persoonlijk een flink pak slaag op je blote kont en wel zodanig dat je het een paar dagen zal voelen”
Amalia slikte en vroeg stom als ze was “wat heeft dat voor zin dan?” waarop Andrea glimlachte en zei:
“nou dan weet je wat je te wachten staat als jij je best niet doet schat, we beginnen vandaag gelijk maar denk je ook niet?” Andrea zette Amalia voor het blok en die kon niets anders zeggen dan “ok√© ik heb geen andere keuze lijkt mij” waarop Andrea liefjes zei “ja hoor ontslag en dat kan sneller dan je denkt”

Even later lag Amalia in haar blote billen over haar knie en kreeg erg hard van langs van haar nieuwe bazin.
De hand van haar bazin was ervaren en gehard merkte Amalia al snel en merkte hoe hard zij kon slaan, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, Andrea gaf Amalia een lange en erg hard pak slaag op haar blote kont en Amalia huilde na afloop hard en mocht even bijkomen.

“over een week hebben wij weer dit gesprek en dan zien we of jij je verbeterd hebt Amalia” zei Andrea en Amalia liep al wrijvend over haar pijnlijke achterwerk de deur uit.
Deweek daarop stond zij er weer en zei Andrea:
“je hebt vooruitgang geboekt maar te weinig Amalia dus je weet wat jou te wachten staat!
Natuurlijk wist Amalia dat vooraf al en vreesde weer over de knie te gaan en wist dat eer zij de deur uit zou lopen zij een uiterst pijnlijke kont had en er weer tranen waren gevloeid.
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\verhalen\teacher learns a lesson\Amelia-2.jpg
Deze keer kwam ze er niet simpel vanaf en stond weer in haar blote kont en nu gebruikte Andrea  een dikke leren paddle “deze helpt het meeste om betere resultaten te boeken”verzekerde Andrea haar.
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\verhalen\teacher learns a lesson\Amelia-5.jpg
Na afloop moest ze nog over haar knie en kreeg nog een fors pak slaag met de hand en werd door Andrea intiem onderzocht met de mededeling “ik wil er zeker van zijn dat je er niet stiekem van geniet!”
Maar het leek er eerder op dat Andrea er van genoot!
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\verhalen\teacher learns a lesson\English-Lessons-22.jpg
Na Amalia was nu de beurt aan de lerares geschiedenis, een nog jonge vrouw die er wel eens voor zorgde dat haar leerlingen meer interesse voor haar hadden dan voor haar lessen!
Ze droeg altijd korte rokjes en was vaak uitdagen gekleed.
“voor jou geld hetzelfde als voor een andere collega of eruit of je resultaten verbeteren, dus of ontslag of…” Andrea stelde haar duidelijk voor de keuze.

“nou Joanna wat zal het zijn?” waarop Joanna Andrea wazig aankeek “hoe doe ik dat dan, betere resultaten?”
Andrea keek haar aan en zie “terwijl ik jou straks bijspijker over mijn knie en jou blote billen eens goed bijwerk met de hand vertel ik jou hoe je dat kunt doen, begrepen, wil je dat niet dan ben je ontslagen” vertelde zij het duidelijk aan Joanna die wit wegtrok!
Over de knie en een pak slaag op je blote kont van haar? Even later lag Joanna daar in haar blote kont te kijk.
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\verhalen\teacher learns a lesson\English-Lessons-39.jpg
De week daarna stond Joanna weer bij haar in het kantoor en werd gedwongen om zich nu helemaal uit te kleden en kreeg net als Amalia een flink pak slaag op haar blote kont met de dikke leren paddle en die wist Andrea te gebruiken, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, een lange en erg harde serie gaf ze Joanna op haar stevige achterwerk en net als Amalia werd ook Joanna intiem betast met de boodschap ik wil niet dat je er van geniet.
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\verhalen\teacher learns a lesson\Maintaining-Standards-25.jpg
Andrea was onverbiddelijk en ook Ingrid een zwarte lerares ontkwam niet aan haar strenge regiem en leg eerder dan zij had verwacht in haar kantoor over de knie van Andrea en kreeg er hard van langs, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, KLETS, ondanks haar donkere huidskleur waren de blauwe plekken al snel te zien bij Ingrid!
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\verhalen\teacher learns a lesson\A-Second-Chance-11.jpg
Ook een meisje uit de keuken een zusje van Joanna had de eer om bij Andrea te mogen komen toen Andrea vast had gesteld dat zij stelselmatig te laat kwam!
“daar heb ik een uitstekende remedie voor, op je blote kont, ben je het er niet mee eens dan kun je gelijk gaan, begrepen?” en Julia koos voor de snelste oplossing een ouderwets pak op haar blote kont en Andrea genoot er wel van toen Julia jammerde als een klein schoolmeisje.
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\verhalen\teacher learns a lesson\Case-No-4-57.jpg
Toen het hoofd algemene zaken bij haar kwam en enigszins angstig vertelde dat zijn administratief medewerkster regelmatig te vroeg wegging wist Andrea een passende oplossing en ze stelden zich verdekt op en betrapten de medewerkster die Anne heette en stamelend haar excuses aanbood en verzekerde dat haar werk in orde was keek Andrea haar hoofd algemene zaken aan en zei:
“je weet wat je moet doen, of haar ontslaan op staande voet of…haar hier een ongenadig pak slaag op haar blote kont geven”

Ze schrok heel erg en ondanks wat protesten en denkend aan de reputatie van Andrea koos zij voor een pak slaag ter plaatse op haar blote kont gegeven!
Terwijl Andrea toekeek deed de chef algemene zaken zijn uiterste best en mepte erg op Anne haar blote kont die al kreunend en uiteindelijk huilend het onderging en haar excuses aanbood, Andrea meende dat Anne haar chef er wel degelijk van genoten had gezien zijn erectie in zijn broek!
Ook Anne was dat niet ontgaan en eenmaal buiten het bereik van Andrea spaken ze af voor die avond om het verder af te ronden!
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\verhalen\teacher learns a lesson\Chris_Spanks_Miss_Lina_-_photoset_25.jpg

Bij Andrea thuis was het vaak haar vriendin die Andrea wat manieren bijbracht en bij thuiskomst Andrea stevig aanpakte!

Reacties

Anoniem zei…
Dit soort maatregelen een pakslaag van de school juffrouw heeft mij leer en werk discipline opgevoerd en goed op weg geholpen.
De spanking is altijd harder en langer van duur dan dat je fijn vind .
En ik kick juist op om te zorgen dat de juffrouw lekker geen aanleiding heeft om mij te straffen en pas dan is het spannend als er ik toch iets stouts en fouts deed en blote billenkoek krijg .ik ben de leerling boy en zei de juf en op mijn weblog komt men meer te weten.
Naast flink voor mijn blote billen moet ik in mijn eigen tijd extra naar school en dat is de straf nablijven en krijg ik strafregels die ik moet schrijven en doe liever met die straftijd andere dingen dus zorg liever dat ze geen aanleiding heeft .

Want maast juffrouw is ze ook partner die discipline eist en mij bemoedert maar ook helpt en ondersteund dus dat bespaart meer tijd dan tijd verlies door de kinder opvoedkundige straffen ald volwassenen .

Maar deed ik op school met thuis cursus en zelf studie stout en fout tijdens school dan krijg ik bij haar in de thuis uren op mommy titel nog een keer op m'n blote billen en moet de eerste de beste avond die volgt als wij gegeten hebben om 18:uur voor straf naar bed tot de volgende morgen en.vind het zonde dat ik ren hele avond kwijt ben .Deze disciplinaire relatie is gericht om mij bij te sturen voor mij eigen belang en zonder haar kreeg ik het nooit zo goed en ver als nu

Popuair

spanking en corona!

Spanking, wel of niet?