Strafspanking geven en de middelen.

Strafspanking geven en de middelen.Als we aan spanking denken dan moeten wij onderscheid maken tussen het geven van de spanking.
Waarom geef je het, wat is het doel ervan en hoe voer je dat uit?
Als je het geeft moet het van te voren duidelijk zijn voor degene die het ontvangt waarom jij het geeft als het om een strafspanking gaat moet zij er mee instemmen dat zij een stevig pak op haar billen zal krijgen van jou.

de strafspanking.


Strafspankings, waar gaat het om?
Mijns inzien gaat het om een correctie te geven voor ongewenst gedrag en andere niet gewenste overtredingen van gestelde regels.
Hoe moet je dat nu zien?
Stel dat jou partner zich wel netjes en respectvol gedraagt naar een ander toe maar wel regelmatig thuiskomt met een boete dan zul je haar een grens moeten stellen, jij gaat over de knie!
I:\Mijn afbeeldingen\jilles prive bestanden\diapresentatie\spanking in uitvoering\spanking in uitvoering 2010\NSI074-WPR094.jpg

Voor een eerste keer kun je het matig uitvoeren of gelijk een voorbeeld stellen maar voor een eerste keer mag het best matig zijn met het vooruitzicht dat bij een tweede keer jij haar harder zal aanpakken en dan leg je ook uit waarmee, de eerste keer met de hand, de tweede keer met een harde slipper en daarna de haarborstel.
I:\Mijn afbeeldingen\jilles prive bestanden\diapresentatie\spanking in uitvoering\spanking in uitvoering 2010\NSI074-WPR117.jpg
Hoe gaan we beginnen, gelijk nadat het ongewenst gedrag plaatsvond of de overtreding werd begaan of zo snel mogelijk daarna deel je haar mee dat zij voor straf over de knie zal gaan en vertelt haar wanneer, over een half uur, na het eten en voor bedtijd.
Geef haar de tijd om zich er op voor te bereiden, in haar slaapkamer en vertel hoe jij wil dat zij gekleed is als jij binnenkomt, in een pyjama of nachthemd of geheel naakt.
I:\Mijn afbeeldingen\temp desktop\pyramid-capitalism.jpg
We geven een strafspanking altijd op haar blote billen, niets komt beter aan dan een ouderwets pak slaag op je blote kont!
Als jij binnenkomt moet zij er klaar voor staan of liggen net wat jij van haar vraagt en neem met niets minder genoegen en heeft zij dat niet gedaan dan mag jij haar extra straffen.
Als jet eenmaal zover vraag je of zij er klaar voor is, dit is meer een mededeling dat de straf gaat beginnen en we wachten niet al te lang en nemen haar over de knie of zetten haar in de positie die gewenst is.
I:\Mijn afbeeldingen\jilles prive bestanden\diapresentatie\spanking modellen\michaela mc gowen\09 michaela 3.jpg
We gaan nu vanaf het begin haar straffen in een regelmatig tempo dat goed gevoeld moet worden, zij moet vanaf het begin voelen dat zij gestraft wordt en dat het jou menens is om jou ongenoegen duidelijk te maken over haar gedrag of overtreding.
Niet zij maar jij bepaalt wanneer de straf begint en eindigt, als je eens stopt dan is dat om haar dingen duidelijk te maken en nergens anders voor.
Mocht ze tegenstribbelen, wat normaal is dan zet je haar zodanig klem dat zij goed blijft liggen.
I:\Mijn afbeeldingen\jilles prive bestanden\diapresentatie\spanking website\Girls boarding school 2012\jenny_schoolgirl_otk_spanking_8.jpg
Behalve met de hand kunnen we ook een riem gebruiken die dik is en dubbelgevouwen dit om de impact te beperken maar wel om het te laten voelen.
We kunnen dat uitvoeren op het bed of over de leuning van de bank zodat zij beter in positie kan blijven liggen, gebogen is niet zo geschikt, zij kan dan bewegen en dat levert gevaar op.
I:\Mijn afbeeldingen\jilles prive bestanden\diapresentatie\spanking modellen\michaela mc gowen\02 (1).jpg
Ook knielend op een stoel verzekerd je dat zij in positie blijft.
I:\Mijn afbeeldingen\jilles prive bestanden\diapresentatie\spanking modellen\michaela mc gowen\01 (6).jpg
We kunnen deze strafspanking afronden over de knie om haar te vragen of zij spijt heeft en jou zo kan overtuigen want dan pas stop je met de straf en een paar traantjes mogen vloeien.
I:\Mijn afbeeldingen\jilles prive bestanden\diapresentatie\spanking modellen\michaela mc gowen\01 michaela.jpg
Daarna moet ze nog even haar zonden overdenken en dan vergeef je haar en geeft haar een kus ten teken dat alles weer goed is tussen jullie.
I:\Mijn afbeeldingen\jilles prive bestanden\diapresentatie\spanking modellen\michaela mc gowen\02 (7).jpg
En goed gestraft achterste kan best wat plekken vertonen zoals hier.
Natuurlijk gaan wij haar daarna verzorgen door met wat zalf of olie haar billen in te smeren.
I:\Mijn afbeeldingen\jilles prive bestanden\diapresentatie\spanking website\Girls boarding school 2012\pic15 (2).jpgReacties

Popuair

spanking en corona!

Spanking, wel of niet?