Vakantie avonturen.


Als ik ooit een leuke vakantie beleefde was het wel bij mijn tante Janine en haar dochter Anna waar ik heel mooie herinneringen aan heb, daar beleefde ik waar je als jonge knul van droomde!
Tante Janine was streng voor haar dochter Anna die haar vaak op de proef stelde en dan een pak op haar blote kont kreeg en….ik was daar een aantal keren getuige van!
Toen zij weer eens veel te laat thuis kwam en daar geen geldige reden voor had zei ze al spontaan “goed mamma ik ga wel naar mijn slaapkamer en wacht op mijn straf”
“niks daarvan, gelijk hier komen en je uitkleden en over mijn knie!”gebood tante streng en binnen een paar minuten lag Anna spiernaakt over haar knie en kreeg een flinke opwarming op haar stevige blote billen!
Daarna moest ze in haar kamer op vader Ed wachten die haar een echte straf zou geven.
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\tekeningen set\over de knie 1.jpg
Vader Ed kwam thuis en riep Anna die weer aangekleed in de kamer kwam “wat is dat Anna, als je wacht dan wacht je zoals jij bij mamma van de knie kwam”zei hij streng.
“goed dan ga jij hier over de knie waar Danny bij aanwezig is, kan hij gelijk zien hoe jij straks ligt te gillen” zei hij en trok Anna over de knie en trok haar rokje ver omhoog en haar slipje omlaag.
Even later hoorde ik de harde klappen neerdalen op Anna haar fraaie kont die ik nu voor de tweede keer kon bewonderen!
KLETS, KLETS, KLETS, de klappen kwamen snel en waren erg hard want Anna brulde het al snel uit!
Ze omklemde een kussen en brulde hard van de pijn en ik kreeg spontaan een enorme erectie in mijn broek!
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\tekeningen set\GetImage_FotoSketcher 2.jpg


Toen Anna op mocht staan wreef zij over haar blote kontje dat heerlijk rood was en ik hoorde Anna snikken.
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\tekeningen set\billen.jpg


Anna ging naar haar kamer en lag met haar blote billen omhoog gestoken, en toen ik langs liep keek zij naar mij en liet mij gewoon kijken alsof het normaal was dat zij daar in haar blote kontje lag.


C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\tekeningen set\bottoms.jpg


Zij keek mij aan en vroeg “en vond je het leuk om te zien hoe ik op mijn blote reet kreeg van pa?” ik kleurde licht en Anna genoot daar duidelijk van.
“wil je dat ik jou pijp? Kom dan hier” bood zij aan en ik verslikte mij bijna, Anna wilde mij pijpen!


Even later lag Anna voor mij op bed en stond ik pal voor haar en pijpte ze mij vol overgave, doordat ik zo opgewonden was duurde het niet lang eer ik klaarkwam en in Anna haar openstaande mondje spoot en in haar gezicht.
Anna leek wel een voorliefde te hebben voor een pak op haar billen want elke week was het wel een keertje raak en lag de mooie Anna over de knie bij pa of ma en kreeg dan op haar billen, soms geheel naakt dan weer enkel met een bloot achterwerk, snel en hard en een snikkende Anna die dan opstond in haar billen wreef en in de hoek moest staan gedurende een half uurtje terwijl ik haar achterste bewonderde!


Op een avond toen ik samen met mijn tante Janine alleen was durfde ik het aan haar te vragen, ik was altijd al benieuwd of zij in haar jeugd ook wel een pak op haar blote billen had gekregen, mijn moeder hoorde ik er nooit over.
“tante mag ik u iets persoonlijks vragen?” vroeg ik met een klein angstig accent er op.
“ja natuurlijk mag dat, schaam je er niet voor hoor” zei ze en glimlachte naar mij en ik wist dat zij de vraag al een tijdje verwacht had.
“hebt u vroeger zelf ook vaak een pak op u blote bips gehad?” vroeg ik netjes en ze keek naar mij en glunderde wat ondeugend “nou en of! Ik heb meer op mijn blote kont er van langs gekregen dan wie dan ook!” verzekerde zij mij en ik wilde nog wat vragen maar tante was mij al voor.
“toen ik een jaar of vijftien was kon ik erg vervelend zijn als puber en mijn moeder kon dat niet alleen aan als mijn vader weer op zee zat” ze zuchtte even en vertelde haar verhaal:


Mijn moeder was niet de jongste meer toen zij ons kreeg en als zij het niet aankon wat vaak gebeurde dan vroeg zij haar oudste broer om hulp, een gepensioneerde marineman.
Toen ik weer eens een grote mond had tegen haar en zei er niet meer tegen kon werd ik voor straf naar mijn oom Edward gestuurd die de opdracht kreeg om mij wat nette manieren bij te brengen en mijn grote mond leren te beheersen.
Bij een van de eerste avonden zat een vriend van hem in de kamer en vroeg hij of ik wat drinken wilde brengen maar ik zei niets en liep weg, ik deed of ik het niet hoorde en dat was erg stom!
‘heb je mij gehoord Janine’ vroeg hij en keek mij aan en zei streng ‘ga naar boven en doe je pyjama aan en kom weer hier bij mij’ ik had een pyjama broek en jasje meegenomen omdat ik bang was dat als ik een nachtpon droeg ik teveel liet zien.
Eenmaal voor hem in mijn pyjama zei mijn oom niets en stroopte zonder een waarschuwing mijn pyjamabroek omlaag en zei ‘die is voor mannen en niet voor meisjes’ en daar stond ik in mijn blote kont voor twee volwassen mannen die met hun ogen elk gedeelte van mijn meest intieme plekken bekeken.
Ik mocht mijn handen er niet voor doen en moest mijn jasje boven de middel houden, zo konden ze alles goed bekijken!
Daarna werd ik over zijn knie gelegd en gaf hij mij zonder een woord te zeggen er heel hard van langs en ik brulde het al snel uit maar mijn oom mepte hard en in een stevig tempo door, telkens voelde ik zijn harde hand op mijn kont neerdalen en dan mepte hij op mijn ene bil dan weer mijn andere bil.
Een tijdje later stopte hij even en streelde met zijn hand over mijn billen die als hete kolen aanvoelden en ik huilde en snikte en smeekte om genade.


‘voortaan ga je luisteren als ik jou wat vraag, begrepen Janine?” en of ik het begreep!
Hij gaf mij gedurende een minuut of vijf er nog eens erg hard van langs met de hand en ik mocht naar bed gaan.
Daarna controleerde hij elk ding wat ik deed, bed opmaken en op tijd aan het ontbijt, of ik wel netjes at en afruimde en als er visite kwam mij netjes voorstelde, als ik het fout deed zij hij het niet gelijk of fluisterde in mijn oor wat hij van mij verwachtte en wist ik dat er spoedig straf zou volgen.


In de keuken heb ik ook vaak op mijn blote kont gekregen, ik moest jarretelles en kousen dragen van hem en een net wit slipje onder een door hem uitgezochte rok.
Als ik te laat was aan het ontbijt kreeg ik voor het ontbijt al op mijn blote kont van hem, ik moest dan mijn rok omhoog trekken en mijn slipje omlaag doen en voor hem gaan staan zodat hij mij kon bekijken.
Daarna moest ik pal voor hem staan en raakte hij vaak mij ergens aan, vaak bij mijn billen terwijl hij dan zei ‘jammer dat het weer zover moet komen en ik jou al zo vroeg moet straffen’ ik weet zeker dat hij het beslist niet jammer vond dat hij mij moest straffen!
Als hij mij dan bekeken had van dichtbij moest ik een stoel pakken waar hij kon zitten en dan werd ik gestraft door hem.
En reken maar dat ik het dan ook voelde in de ochtend en het uitbrulde van de pijn iets wat hem opwond merkte ik keer op keer als ik over zijn knie lag en zijn erectie voelde.


Niet alleen was het erg pijnlijk maar ook erg vernederend voor een jong meisje zoals ik.
Eenmaal over zijn knie kon hij alles van mijn meest intieme delen bekijken en soms ook aanraken, per ongeluk!
Ik heb liggend over zijn knie vele malen er hard van langs gekregen en na verloop van tijd voelde ik mij juist beter als ik weer eens een stevig pak op mijn blote kont kreeg van hem en op den duur deed ik expres dingen fout om maar weer over de knie te gaan.
Ook net voor het naar bed gaan was een ideale gelegenheid om mij eens goed onderhanden te nemen en vaak zat ik praktisch naakt op bed en had hij een stevige haarborstel bij hem en daar had ik heilig respect voor want als er iets pijnlijk was dan was het de haarborstel wel niet zijn cane.
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\tekeningen set\naken on bed.jpg


Als ik dan er hard van langs had gekregen dan troostte hij mij vaak en moest ik naakt op zijn schoot zitten en voelde dan zijn handen op mijn lichaam en streelde hij mijn borsten en zei dat ik een mooie jonge vrouw was!
Eerst bleef het bij mijn borsten en daarna liet hij zijn hand rusten tussen mijn benen en raakte hij steeds vaker mijn kutje aan zonder dat ik dat wilde.
Niet alleen heeft hij mij maar ook jou moeder wel eens een pak op haar blote kont gegeven, ze vertelde er nooit iets over maar dat hij een voorliefde voor haar had wist ik zeker!
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\tekeningen set\over his knee 5.jpg
Zij heeft eenmaal in mijn bijzijn op haar blote billen van hem gekregen en daarna gebeurde het achter een gesloten deur en hoorde ik haar maar kort snikken en was het een tijdje stil eer ze er uitkwam met een rood hoofd!
Ik kreeg muzieklessen van hem en bijna altijd zat ik op de kruk met mijn slipje omlaag.
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\tekeningen set\bare bottom playing.jpg


Als ik het niet goed deed dan lag ik een minuut later bij hem over de knie en gaf hij mij een flink pak op mijn blote kont en ik durf te zeggen dat hij er van genoot!
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\tekeningen set\over his knee 4.jpg
Ik leerde al snel dat je bij mannen vaak dingen gedaan kreeg als je hun handig wist te bespelen zo ook met mijn oom.
Hij was erg gecharmeerd van mijn jonge lichaam en juist daarom kreeg ik vaak een pak op mijn billen, niet omdat ik het altijd verdiende maar omdat het hem juist opwond en hij zo naderhand aan zijn trekken kwam!
Toen ik op een keer weer streng gestraft moest worden smeekte ik om iets anders, alles behalve straf op mijn blote billen oom smeekte ik hem en ik zag hem denken.
Dus bood ik hem zelf aan om ‘eens lief voor hem te zijn zoals hij dat graag wilde’ en knielde voor hem neer en maakte zijn broek los en haalde zonder dat hij mij tegenhield zijn piemel eruit en die was best groot!
Ik heb hem afgetrokken en binnen een minuut of vijf terwijl ik mijn bloesje ver had opengemaakt kwam hij klaar en spoot over mijn bloesje en borsten heen.
Van het een kwam het andere en ik had zelf de beer uit zijn hok gelaten en na een tijdje ‘vroeg’ hij mij of hem wilde pijpen en voortaan kreeg ik eerst een flink pak op mijn blote kont en moest hem daarna pijpen tot hij klaarkwam in mijn mond of gezicht!
Toen ik weer thuis kwam wist ik hoe ik mannen moest aanpakken om wat gedaan van hun te krijgen!


Tante Janine keek naar mij en zei “dat had je niet verwacht hé!”  nee dit verhaal had ik nooit verwacht van haar, zij was eerlijk over haar verleden en vertelde zelfs dat ook mijn moeder meer dan enkel een spanking had ontvangen.
Dat weekend was mijn oom weg en mijn nichtje Anna was weer te laat thuis gekomen en dus op zondagochtend was tante het zat en riep Anna uit bed en zei “wie er laat ingaat moet ook weer net zo vroeg opstaan” en trok haar dochter uit haar bed.
In de kamer wees zij haar naar de hoek “ga daar maar staan en trek je nachthemdje omhoog en doe je slipje uit en wacht tot ik er klaar voor ben!” en liep naar boven om een paddle voor haar dochter te halen.
Daarna kwam ze op haar dochter af lopen en keek naar mij “zeg Danny wil jij je nichtje niet eens flink op haar blote kont geven, uiteindelijk moet jij het ook leren om ondeugende meisjes te straffen” zei ze met een gemeen lachje.
“nee mamma alstublieft niet doen, ik wil niet door Danny gestraft worden, alsjeblieft mamma?” haar moeder keek haar dochter aan en zei “Danny gaat jou straffen en hard ook, misschien leer je het eens om te doen wat ik zeg”
Even later lag de mooie Anna over mijn knie en mocht ik haar eerst eens ‘opwarmen’ met de hand en daarna nam ik de stevige houten paddle en gaf Anna er heel hard van langs!
C:\Users\Jilles van der Veen\Desktop\tekeningen set\p1020218_FotoSketcher.jpg
Anna brulde het uit en trapte met haar benen wild de lucht in en ik sloeg een been over de hare en nam haar arm en draaide die op haar rug en mepte hard en lang op haar volle heerlijke kont.
AAAUUUWW, AAAAAUUWWW! Anna brulde het uit en terecht want na afloop was haar fraaie kont bont en blauw en ik liet haar opstaan en liet haar plaatsnemen op mijn schoot “lieve Anna beloof jij je voortaan aan de afspraken te houden anders volgt er meer van dit recept en ik zal het met alle liefde aan jou geven”beloofde ik en Anna fluisterde snikkend in mijn oor “als jij het voortaan doet graag!” en ik deed het elke keer met alle liefde!

Reacties

Popuair

spanking en corona!

Spanking, wel of niet?