het spencer spankingplan aanvang.


Het stel dat eens aan spanking wil beginnen maar er nog geen raad mee weet en het in de dagelijkse praktijk wil toepassen raad ik aan om op dit weblog dit plan te volgen, u kunt het aanpassen waar nodig en zult ontdekken dat het bepaalde veiligheden heeft ingebouwd en zal bijdragen tot een evenwichtige relatie, en dames wat voor u geld, geld ook voor hem!
Belangrijk is dat u vooraf duidelijke afspraken maakt met elkaar, later meer hierover!


Doel van moderne spankings.

Wat is een moderne spanking of geseling.

Het is een product van deze tijd – het uitoefenen van discipline gegeven onder zorgvuldige gedefinieerde en gecontroleerde voorwaarden.
Wraak, onderdrukking, dwang, geweld zijn allemaal afgekeurd en behoren zeker niet thuis in het concept.

Het idee achter een moderne spanking is het toedienen van straf als het nodig is – daarna bijleggen en het incident vergeten.

Op deze manier wordt elk meningsverschil effectief gesloten voordat het kan uitgroeien tot een tweedracht, uitgroeien naar haat of onverschilligheid wat kan leiden tot een crisis welke niet meer te redden is.
Het echtpaar dat elk meningverschil onbehandeld laat als het zich voordoet heeft een grotere kans om langzaam een vijandschap op te bouwen die enkel leidt tot een scheiding.

Als een moderne spanking wordt toegediend heeft ten doel het verbeteren van de opstelling, vergroten van huislijk geluk, een geest zoeken van onzelfzuchtigheid en het elimineren van andere nare gewoontes.

De werking van het plan roept op tot onzelfzuchtige toewijding voor elkaar, huiselijke onderdanigheid en het loyaal zijn aan het systeem van gezamenlijke nuttige discipline.


Het plan in werking zetten.
De stellen die grote successen hebben bereikt met dit moderne lijfstraf systeem hebben het zorgvuldig en toegewijd toegepast, het is niet van baat het niet dan schaadt het niet!

Oorzaken vaststellen die vragen om discipline.

Bespreek de zaak grondig, laat het niet over aan een bui van dat moment.
Laat uw vrouw weten dat zij er voor gestraft zal worden, op die manier kan zij trachten een spanking te vermijden, dat is niet meer dan reƫel.

Laat haar op dezelfde wijze handelen bij u, u wilt immers ook niet dat zij u straft voor een oude wrok alsof u een kind was.
U wil immers vooraf weten waar straf op staat zodat u uw gedrag kan aanpassen overeenkomstig de regels, dit is de meest verstandige manier.

Veel vrouwen van vandaag zijn enthousiast over deze moderne straf aanpak, zij stemmen in met het plan omdat het definitieve en sluitende en nooit falende oplossingen voor veel complexe moeilijkheden.
Zij weten vooraf wat ze kunnen verwachten, als ze een fout begaan weten ze dat ze ervoor gestraft zullen worden.
De kwestie wordt snel en doeltreffend geregeld – ze ontvangen er een spanking voor en worden gelijk daarna vergeven.
De kwestie zal niet ontaarden in een ernstig meningsverschil – er worden geen bittere verwijten gemaakt.
De veiligheid van de relatie komt niet in gevaar, de toekomst van het huwelijk staat verder niet op het spel.

Een moderne spanking is niet vreselijk om te doorstaan, het doet wat pijn natuurlijk, het moet pijn doen om het gewenste effect te behalen maar gevaarlijk is het nooit.
De tijdelijke pijn is doeltreffend, het leert hun de les die ze nodig hebben- en wanneer het voorbij is dan is het probleem ook uit de wereld!
Posted by Picasa

Reacties

Popuair

spanking en corona!

Spanking, wel of niet?