zoals moeder het gaf!wie herinnert zich zo,n situatie niet, als je veel spanking sites bekijkt dan is het net alsof enkel mannen de nodige billekoek uitdelen en niets is minder waar!
ook vrouwen kunnen wel terdege een goede degelijke pak op de blote bips geven.
wie van ons heeft het niet eens mee gemaakt, je haalde wat uit en kon daarna bij je moeder melden en niet veel later lag je met je broekje omlaag bij je moeder over de knie en sloeg je moeder er lustig op los!

veel meiden zullen dit kunnen beamen, moeder spaarde je niet en gaf je een stevig pak op je blote kont die je wel even bleef herinneren.
ik las van iemand dat hun broer wel voor hun ogen over de knie moest in zijn blote bips en zij dit als een attractie zagen die ze niet wilden missen!
vreemde was wel dat zij daarin tegen niet voor de ogen van hun broer over de knie gingen.

als kind ervaarde je een pak op je blote bips nou niet bepaald erotisch, nu vandaag kies je als volwassene er duidelijk zelf voor.
sommigen omdat hun vader hun nooit eens op hun blote bips gaf en ze eigenlijk een vader wilden hebben die ook dat durfde geven.
veel vrouwen herinneren zich wel dat hun moeder wel een goed pak op hun kont gaf en dat ze er beslist nooit slechter van zijn geworden, integendeel ze zijn er vaak een beter en completer mens van geworden, weten wat dicipline is en wat wel en niet mag.
tijd om nu eens deze ouderwetse methode weer gewoon in ere te herstellen.
Posted by Picasa

Reacties

Popuair

spanking en corona!

Spanking, wel of niet?