OTK ook heel goed!
één van mijn geliefde posities om een tiener of vrouw stevig te straffen is OTK, over the knee, voordeel is dat je er goed voor zit in de juiste positie en als zij eenmaal in haar blote bips over je knie ligt kan de straf beginnen!

haar broekje en dergelijke uit stropen en rokje en dergelijke verwijderen horen er onlosmakelijk bij, dit laat een echte spanker zich dan ook niet afnemen!
een straf is pas geslaagd als de spankee duidelijk laat horen dat zij spijt heeft en hier in bijgaand voorbeeld is het duidelijk dat zij deze straf nog wel een paar dagen zal herinneren!

en wat is er nu heerlijker voor een spanker dan een spankee die luidkeels laat horen dat ze spijt heeft en de pijn voelt!
voor degene die dit krijgt is het een drempel over stappen maar eenmaal deze ervaring rijker zal je het zeker nog eens willen ervaren!
goed de eerste klappen zijn speciaal en tintelen op je huid, dan komt langzaam de pijn.

bij een aantal wordt de pijn verdoofd door het gevoel van opwinding en ervaren ze de pijn pas later, bijvoorbeeld als ze na een half uur weer over de knie moeten.
dan voel je die ongekende sensatie van billenkoek als nooit te voren!
veel vrouwen worden er dan ook opgewonden van al geven ze dat niet snel toe.
de overgave is altijd speciaal, het snikken, het huilen en aauw roepen en verweren van je spankee maakt het juist zo opwindend!
niets is leuker dan een spankee die zich goed laat horen en voelen, verweer je goed en houd de pijn vooral niet voor je zelf, maak er een spel van en deel de gevoelens van pijn!
wie dit herkent en er meer over wil weten of dit wil meemaken moet dit laten weten!
Posted by Picasa

Reacties

Popuair

spanking en corona!

Spanking, wel of niet?