als de man straf krijgt


wie nu denkt dat in het spencer spankingplan het alleen gaat over het straffen van de vrouw heeft het goed mis!
de volgende regels gelden zeker voor de man!
lees maar eens:

Als de man straf krijgt:

Hij moet gehoorzamen zonder tegen te spreken en zonder te argumenteren en verdere protesten.

Hij moet naar de kamer gaan waar de straf uitgevoerd zal worden, de slaapkamer is geschikt voor dit doel, hij kleedt zich volledig uit en gaat languit op bed liggen met het gezicht omlaag, zij mag hem best een paar minuten laten wachten.

Zodra zij de kamer binnen komt begint zij hem te straffen, zonder een woord te spreken zal zij hem effectief maar humaan straffen. Ze zal regels eerbiedigen, houdt de veiligheid in de gaten, zal geen wonden veroorzaken. Toch kan ze ervoor zorgen dat de straf effectief is en doelmatig.

Sommige vrouwen gebruiken de paddle alleen anderen de strap, een groot gedeelte gebruikt beiden. Eerst de paddle en daarna als zijn kont warm is kunt u zijn eigen riem gebruiken om hem daar effectief mee te straffen.

De riem wordt vaak gebruikt door vrouwen, sommige vrouwen verlangen dat hun man deze klaar legt voor de straf naast hen.

Sommige vrouwen geven hun man op dezelfde wijze straf als zij doorgaans ook ontvangen, over de knie en als ze het aankunnen met de hand of een paddle of strap en ook geheel naakt en de man wordt net als de vrouw net zolang gestraft tot het beoogde effect behaald is.

Een modern pak slaag doet een man om meerdere reden goed: ten eerste vanwege de doelmatige vernedering door hem te straffen op zijn blote billen. Dan het moeten onderwerpen aan straf, alleen al door hem klaar te laten maken, in de juiste positie te gaan liggen geheel naakt en geduldig zijn straf afwachten is al goed voor hem. Voor de eerste klap met de paddle of strap of riem is gegeven – is de discipline al doelmatig enkel en alleen al voor deze redenen!

Het is een daad van overgave, een gewillige onderwerping, het doet veel meer dan duizenden woorden kunnen zeggen!

Denk nu niet dat moderne vrouwen niet weten hoe zij een straf effectief kunnen uitvoeren!

Alleen omdat dit gezond verstand regels zijn die voorkomen dat wreedheden uitgesloten worden - hetgeen niet wil zeggen dat het dan de straf tot een speelse afstraffing maakt of deze ronduit angstjagend worden.

Het mag misschien stom klinken – maar iedere vrouw kan onder deze regels en voorschriften haar man effectief straffen - denk dan niet dat dit belachelijk is! U zou wel eens voor een grote verrassing komen te staan!
Posted by Picasa

Reacties

Whisperer41 zei…
In tegenstelling tot wat veel vrouwen denken zijn best redelijk veel mannen die ervan houden om op zo'n wijze te worden gestraft, en net zolas wordt gezegt in het artikel, dat de spankee dan naakt dient te zijn om de vernedering groter te manken, klopt helemaal.

Om de vernedering nog groter te maken, zou de straf in het bijzijn van anderen gegeven kunnen worden, een eventueel kunnen die anderen er ook bij betrokken worden. Vooral als die anderen ook vrouwen zijn.

Popuair

spanking en corona!

Spanking, wel of niet?